extension hair
Всички удължение за коса, с естествени и синтетични коси


Extension Hair :

Съберете всичко, което трябва да знаете за света на удължаване на косата: как да се прилага, какви са най-добрите методи и иновации, колко струват, ако те са изработени от естествена коса и в случай на синтетична коса. Методи за рязане, пениране, шиене или студено заваряване с кератин. Искаш ли да преминеш от кратко до дълго след няколко часа? Благодарение на удължаването на косата вече е възможно! Ако искате да превърнете косата от фризьора в светкавица и да покажете дълго шеметряща грива, поверена на нашите фризьори, които са разработили техника твърди, че тя не уврежда косата. Това може да се отнася за удължаването на косата там в продължение на много години. От момичетата все още практикуват VIP гимназисти, никой не успя да устои на изкушението да разтегне своята коса от фризьора по желание и да ги направи по-дебели, когато е необходимо. Фризьорът добавя естествени или синтетични нишки на косата, за да се разтегне или да даде обем на косата. Най-голямата трудност е да се намерят правилните брави за вида и цвета на косата си, така че резултатът е възможно най-естествен. Фризьорът прилага разширението на разстояние от около 0,5 см от корена на естествена коса и закрепено с кератин, вещество, което изсушава втвърдява и става незабележимо. Кератинът е протеин, който произвежда твърда водоустойчива коса. Естественото състояние се съдържа в епидермиса и капилярите влакна. Продължителността на разширението, приложена към фризьора, зависи от качеството на ключалките. Качественото удължаване може да продължи до пет месеца, докато удължаването на базата продължава около два месеца. Удължаването не е напълно безвредно за косата. Най-големият риск е, че нишките, добавени към фризьора задушават естествената коса. По-малко окислители, косата може да стане по-крехка и да се прекъсне повече риск. Разширението, направено с коса и синтетични влакна са най-ценните от всички, и като такива те имат доста висока цена, дори и за фризьор, който расте с увеличаването на качеството. Цената на разширението варира в зависимост от фризьора и качеството и характеристиките на косата. Колкото по-дълго дължината и еднаквостта и чистотата на косата, толкова по-висока цена. Всяко разширение може да струва от 10 до 60 долара благоприятства ширината, качеството на косата и използвания метод, за да ги прилага към фризьора. Следователно цената ще варира значително в зависимост от вида на разширението, избран от фризьора и броя на нишките, които да се прилагат за удължаване или сгъстяване на косата. Този метод е най-често използваният. Кератинът е толкова популярен, защото гарантира по-дълъг живот, независимо от прическата, която вземате, или вида на рязането, което възнамерявате да ни изкарате през фризьора.

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Extension Hair, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Extension Hair, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Extension Hair, Фризьорски съоръжения, професионални сешоари, коси за коса, подстригване на желязо, четки за коса, гребени, аксесоари за козметични салони, професионални продукти за коса, новост; естетически инструменти, Extension Hair, коса йонна плоча, дамски жени, глави за коса, къдрици за коса, афро плитки, нарязани на коса ножици, естествени разширения за коса с клипове, машинки за управление, софтуер за контрол на фризьори, Extension Hair, цветни папки за коса, DVD прически, matsusaki ножици, Козметичен салон фотьойл, продукти за еднократна употреба, коса разширение оборудване, професионални Фризьорски ножици, плитки за коса, стерилизатор, Extension Hair, алуминиево фолио за роботи, сешоари, тудомашни, естествени косми, дъбилни лампи, производство на продукти за еднократна употреба, TNT нетъкан текстил, кимоно за еднократна употреба, пелерини за еднократна употреба, Extension Hair, Фризьорски облекла, йонни сешоари, фризьори, естетика, чанти за коса, красота, място длъжностно лице, Novit à, коса, Extension Hair, изработена в Италия, каски за фризьорски салони

X

privacy