extension hair
Totes les extensions de cabell, amb el cabell natural i sintètic


Extension Hair :

Recull tot el que necessites saber sobre el món de l'extensió del cabell: com aplicar, quins són els millors mètodes i innovacions, quant costen si estan fets de cabell natural i en el cas del cabell sintètic. Mètodes de tall, pentinació, costura o soldadura en fred amb queratina. Vols passar de curt a llarg en poques hores? Gràcies al cabell d'extensió és ara possible! Si vols convertir els cabells de la perruqueria en un flaix i mostrar una cabellja llarga vertiginosa, encomanada a les nostres perruqueries, que han desenvolupat una tècnica afirma que no fa m mal als cabells. Això es pot aplicar a l'extensió del cabell allà durant molts anys. De les noies que encara practicen dones vip de secundària, ningú va ser capaç de resistir la temptació d'estirar els cabells de la perruqueria a voluntat i fer-los més gruixuts quan sigui necessari. La perruquera afegeix fils naturals o sintètics de cabell per estirar o donar volum al cabell. La major dificultat és trobar els panys correctes per al tipus i el color del seu cabell, de manera que el resultat és el més natural possible. La perruquera aplica l'extensió a una distància d'uns 0,5 cm de l'arrel del cabell natural i subjectada amb queratina, substància que l'assecat s'endureix i es torna imperceptible. La queratina és una proteïna que produeix un cabell sòlid impermeable. L'estat natural està contingut en l'epidermis i fibres capil·lars. La durada de l'ampliació aplicada a la perruqueria depèn de la qualitat dels panys. L'extensió de bona qualitat pot durar fins a cinc mesos, mentre que l'extensió de la base dura uns dos mesos. L'extensió no és totalment inofensiva per al cabell. El risc més gran és que els fils afegits a la perruqueria asfixien els cabells naturals. Menys oxigenat, el cabell pot arribar a ser més fràgil i trencar més risc. L'extensió feta amb el cabell i les fibres sintètiques són les més valuoses de totes, i per tant tenen un cost bastant elevat, fins i tot per a la perruqueria, que creix amb l'augment de la qualitat. El cost de l'ampliació varia en funció de la perruqueria i de la qualitat i característiques del cabell. Com més llarga sigui la longitud i la uniformitat i la puresa del cabell, més alt serà el cost. Cada extensió pot costar de 10 a 60 dòlars afavoreix l'amplada, la qualitat del cabell i el mètode utilitzat per aplicar-los a la perruqueria. Per tant, el cost variarà molt en funció del tipus d'extensió seleccionada per la perruqueria i del nombre de fils a aplicar per allargar o engruixir el cabell. Aquest mètode és, amb diferència, el més utilitzat. L'extensió de la queratina és tan popular perquè garanteixen una vida més llarga, qualsevol pentinat que prenguis o el tipus de tall que pretenguis superar-nos per la perruqueria.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Extension Hair, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Extension Hair, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Extension Hair, equip de perruqueria, assecador de cabells professionals, planxes de cabell, talls de cabells, curling de ferro, pinzells, pintes, accessoris de saló de bellesa, articles de cabell professionals, Extension Hair, novetat; agraves; accessoris de perruqueria, eines estètiques, placa d'ió per al cabell, dones de dones, caps de pèl, rínxols de cabell, trena afro, tisores de tall de cabell, extensions de cabell natural amb pinces, Extension Hair, Clipper, programari de gestió per a perruqueries, carpetes de color de cabell, DVD Talls de cabells, tisores matsusaki, saló de bellesa butaca, articles d'un sol ús, equips d'extensió de cabell, tisores de perruqueria professional, Extension Hair, trens per al cabell, Esterilitzador, paper d'alumini per a meches, assecadors, toupets, perruques de cabell natural, làmpades de bronzejat, articles d'un sol ús de producció, la tela no teixida TNT, Extension Hair, quimono d'un sol ús, capes d'un sol ús, roba de perruqueria, els assecadors de cabells Ion, perruqueries, estètica, bossa de cabell plaques, bellesa, lloc oficial, Extension Hair, Novit à, cabell, fabricat a Itàlia, cascos assecador de cabells per a perruqueries

X

privacy