extension hair
Sve ekstenzije kose, s prirodnom i sintetičkom kosom


Extension Hair :

Prikupite sve što trebate znati o svijetu ekstenzije kose: kako se primijeniti, koje su najbolje metode i inovacije, koliko koštaju ako su izrađene od prirodne kose iu slučaju sintetičke kose. Metode rezanja, češljanja, šivanja ili hladnog zavarivanja keratinom. Želite li ići od kratkog do dugog za nekoliko sati? Zahvaljujući produžetku kosa je sada moguća! Ako želite kosu iz frizerskog salona pretvoriti u bljesak i pokazati dugu vrtoglavu gnu, povjerenu našim frizerima, koji su razvili tehniku tvrdi da ne oštećuje kosu. To se može primijeniti na proširenje kose tamo dugi niz godina. Od djevojaka koje još uvijek prakticiraju VIP srednjoškolke, nitko nije mogao odoljeti iskušenju da razvuku kosu od frizera po volji i čine ih debljima kada je to potrebno. Frizer dodaje prirodne ili sintetičke pramenove kose kako bi se rastegnuo ili dao volumen kosi. Najveća poteškoća je pronaći prave brave za tip i boju kose, tako da rezultat bude što prirodniji. Frizer primjenjuje produžetak na udaljenosti od oko 0,5 cm od korijena prirodne kose i pričvršćuje keratinom, tvari koja se suše stvrdnjava i postaje neprimjetna. Keratin je protein koji proizvodi čvrstu vodootpornu kosu. Prirodno stanje sadržano je u epidermisu i kapilarnim vlaknima. Trajanje proširenja koje se primjenjuje na frizera ovisi o kvaliteti brava. Kvalitetno produljenje može trajati i do pet mjeseci, dok produljenje baze traje oko dva mjeseca. Ekstenzija nije potpuno bezopasna za kosu. Najveći rizik je da pramenovi dodani frizeru guše prirodnu kosu. Manje oksigenirana, kosa može postati lomljivija i razbiti veći rizik. Ekstenzija napravljena od kose i sintetičkih vlakana najvrjednija je od svih, a kao takva imaju prilično visoku cijenu, čak i frizeru, koji raste s povećanjem kvalitete. Trošak ekstenzije varira ovisno o frizeru i kvaliteti i karakteristikama kose. Što je dulja dužina, ujednačenost i čistoća kose, to je veća cijena. Svako proširenje može koštati od 10 do 60 dolara pogoduje širini, kvaliteti kose i metodi koja se koristi za njihovu primjenu na frizeru. Trošak će se stoga uvelike razlikovati ovisno o vrsti proširenja koje je odabrao frizer i broju niti koje treba nanijeti kako bi se kosa produljila ili zadebljala. Ova metoda je daleko najviše koristi. Keratin ekstenzija je toliko popularna jer jamči duži život, koju god frizuru uzeo ili vrstu kroja koji nam namjeravate prevesti preko frizera.

Encyclopedic hair website


Hairdressers brinuti o zdravlju kose u ljepoti i estetskim salonima, sa stilom frizure za modne-kosu fotografije i prodaju proizvoda za njegu kose.

Srodne teme

Frizeri leksikon

Extension Hair, Hairdressers, kosa, zdravlje, kozmetički saloni, frizura modne fotografije, frizura, estetika, prodaja, ćelavost skrb, Extension Hair, kosa pada, bojanje, sunčeve zrake, balayages, meches, shatush, deja-vu, Extension Hair, frizerski oprema, profesionalni sušilice za kosu, frizure za kosu, rezanje kose, željezo curling, četkice, češlja, kozmetički salon pribor, profesionalne kose predmete, Extension Hair, novost; agraves; frizerski pribor, estetske alate, kosa iona ploča, headwomen žene, kose glave, kose kovrče, Afro pletenice, šišanje škare, prirodne kose proširenja s isječcima, Extension Hair, Clipper, upravljanje softver za Hairdressers, mape boja kose, DVD frizure, matsusaki škare, kozmetički salon fotelja, jednokratne stavke, oprema za proširenje kose, profesionalna frizerski škare, Extension Hair, pletenice za kosu, sterilizator, aluminijska folija za meches, sušilice, toupets, prirodne kose perike, sunčanja svjetiljke, proizvodnja jednokratnih predmeta, TNT netkane tkanine, Extension Hair, jednokratni kimono, jednokratni Capes, frizerski odjeća, ionski sušilo za kosu, Hairdressers, estetika, torbica kose ploče, ljepota, mjesto službeni, Extension Hair, novit à, kosa, izrađena u Italiji, sušilo za kosu kacige za frizere

X

privacy