extension hair
Alle hårforlengelser, med naturlig og syntetisk hår


Extension Hair :

Samle alt du trenger å vite om en verden av hårforlengelse: hvordan du søker, hva er de beste metodene og innovasjonene, hvor mye de koster hvis de er laget av naturlig hår og i tilfelle av syntetisk hår. Metoder for skjæring, kaming, sy eller kald sveising med keratin. Ønsker du å gå fra kort til lang i et par timer? Takket være utvidelsen håret er nå mulig! Hvis du ønsker å slå hår fra frisøren til et blits og vise en lang svimlende mane, betrodd våre frisører, som har utviklet en teknikk hevder at det ikke skader håret. Dette kan gjelde for utvidelsen av håret der i mange år. Fra jenter som fortsatt praktiserer VIP high school kvinner, ingen var i stand til å motstå fristelsen til å strekke håret fra frisøren på vilje og gjøre dem tykkere når det trengs. Frisøren legger til naturlige eller syntetiske hårstrå for å strekke eller gi volum til håret. Den største vanskeligheten er å finne de riktige låsene for type og farge på håret ditt, slik at resultatet er så naturlig som mulig. Frisøren bruker utvidelsen i en avstand på ca 0, 5 cm fra roten av naturlig hår og festet med keratin, et stoff som tørker herding og blir umerkelig. Keratin er et protein som produserer solid vanntett hår. Den naturlige tilstanden finnes i epidermis og kapillære fibre. Varigheten av utvidelsen som brukes på frisøren, avhenger av kvaliteten på låsene. Utvidelsen av god kvalitet kan vare opptil fem måneder, mens utvidelsen av basen varer omtrent to måneder. Utvidelsen er ikke helt ufarlig for håret. Den største risikoen er at trådene lagt til frisøren kveles naturlig hår. Mindre oksygenert, håret kan bli mer sprøtt og bryte mer risiko. Utvidelsen laget med hår og syntetiske fibre er den mest verdifulle av alle, og som sådan har de en ganske høy pris, selv til frisøren, som vokser med økningen i kvalitet. Kostnaden for utvidelsen varierer avhengig av frisøren og kvaliteten og egenskapene til håret. Jo lenger lengden og ensartethet og renhet av håret jo høyere kostnad. Hver forlengelse kan koste fra 10 til 60 dollar favoriserer bredden, kvaliteten på håret og metoden som brukes til å bruke dem til frisøren. Kostnaden vil derfor variere sterkt avhengig av hvilken type forlengelse valgt av frisøren og antall tråder som skal brukes til å forlenge eller tykkere håret. Denne metoden er uten tvil den mest brukte. Keratin forlengelse er så populære fordi de garanterer et lengre liv, uansett frisyre du tar eller hvilken type kutt du har tenkt å få oss over frisøren.

Encyclopedic hair website


Frisører ta vare på helsen til håret i skjønnhet og estetiske salonger, med stil frisyrer for mote-hår bilder og salg av hårpleieprodukter.

Beslektede emner

Frisører ' leksikon

Extension Hair, frisører, hår, helse, skjønnhetssalonger, hår mote bilder, frisyrer, estetikk, salg, skallethet omsorg, Extension Hair, hår fall, coloring, sunstrokes, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Extension Hair, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, Extension Hair, rivenditori prodotti parrucchieri, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, Extension Hair, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura, import export, forniture parrucchieri

X

privacy