extension hair
Alla hårförlängningar, med naturligt och syntetiskt hår


Extension Hair :

Samla allt du behöver veta om världen av hårförlängning: hur man ansöker, vilka är de bästa metoderna och innovationer, hur mycket de kostar om de är gjorda av naturligt hår och i fråga om syntetiskt hår. Metoder för att skära, kamma, sy eller kallsvetsning med keratin. Vill du gå från kort till lång om några timmar? Tack vare förlängningshåret är nu möjligt! Om du vill förvandla hår från frisören till en blixt och visa en lång svindlande man, anförtrotts våra frisörer, som har utvecklat en teknik hävdar att det inte skadar håret. Detta kan gälla förlängning av håret där i många år. Från flickor fortfarande öva VIP high school kvinnor, ingen kunde motstå frestelsen att sträcka håret från frisören efter be vilja och göra dem tjockare när det behövs. Frisören lägger naturliga eller syntetiska hårstrån för att sträcka eller ge volym till håret. Den största svårigheten är att hitta rätt lås för typ och färg på ditt hår, så att resultatet blir så naturligt som möjligt. Frisören applicerar förlängningen på ett avstånd av ca 0,5 cm från roten av naturligt hår och fästs med keratin, ett ämne som torkning hårdnar och blir omärklig. Keratin är ett protein som producerar fast vattentätt hår. Det naturliga tillståndet finns i epidermis och kapillärfibrer. Varaktigheten av förlängningen tillämpas på frisören beror på kvaliteten på låsen. Den goda kvalitet förlängningen kan pågå upp till fem månader, medan förlängningen av basen varar ungefär två månader. Förlängningen är inte helt ofarlig för håret. Den största risken är att de strängar som läggs till frisören kväva naturligt hår. Mindre syresatt, håret kan bli mer spröd och bryta mer risk. Förlängningen görs med hår och syntetiska fibrer är den mest värdefulla av alla, och som sådan de har en ganska hög kostnad, även till frisör, som växer med ökningen av kvalitet. Kostnaden för förlängningen varierar beroende på frisör och hårets kvalitet och egenskaper. Ju längre längd och likformighet och renhet av håret desto högre kostnad. Varje förlängning kan kosta från 10 till 60 dollar gynnar bredden, kvaliteten på håret och den metod som används för att tillämpa dem på frisören. Kostnaden kommer därför att variera kraftigt beroende på vilken typ av förlängning som valts av frisören och antalet trådar som skall tillämpas för att förlänga eller förtjocka håret. Denna metod är den i särklass mest använda. Den keratin förlängningen är så populära eftersom de garanterar ett längre liv, oavsett frisyr du tar eller vilken typ av snitt du tänker få oss över frisören.

Encyclopedic hair website


Frisörer tar hand om hälsan hos hår i skönhet och estetiska salonger, med stil frisyrer för Mode-hår bilder och försäljning av hårvårdsprodukter.

Närliggande ämnen

Frisörer lexikon

Extension Hair, Frisörer, hår, hälsa, Skönhetssalonger, hår modebilder, frisyrer, estetik, försäljning, skallighet vård, Extension Hair, hår falla, färgning, sol streck, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Extension Hair, Frisör utrustning, professionella hårtorkar, hår uträtningar, hår nedskärningar, järn curling, hårborstar, kammar, skönhetssalonger tillbehör, professionella hår objekt, Extension Hair, nyhet; agraves; tillbehör till frisörsalonger, estetiska verktyg, hår Jon plattan, headwomen kvinnor, hår huvuden, hår lockar, afro flätor, klippt sax, naturliga hårförlängningar med Clips, Extension Hair, Clipper, Management programvara för frisörer, hårfärger mappar, DVD frisyrer, matsuto sax, skönhetssalong fåtölj, engångsartiklar, hårförlängning utrustning, professionell frisör, Extension Hair, hår flätor, sterilisator, aluminiumfolie för meches, hårtork, toupets, naturliga hår peruker, garvning lampor, produktion engångsartiklar, TNT icke-vävda tyg, Extension Hair, disponibel kimono, engångscapes, Frisör kläder, Jon hårtorkar, frisörer, estetik, handväska hår tallrikar, skönhet, webbplats officiell, Extension Hair, novit à, hår, tillverkad i Italien, hår tork hjälmar för frisörer

X

privacy